طرز تهیه پیتزا خانگی با دو روش اسان

2
172

پیتزا یکی از انواع فست فود هایی است که بسیار پرطرفدار است اگر شما ترجیح می دهید که پیتزا را در منزل تهیه کنید تا پایان این مطلب همراه ما باشید تا شما را با طرز تهیه پیتزا خانگی با دو روش مختلف آشنا سازیم.

پیتزا غذای کامل و خوشمزه ای است که شما می توانید آن را در منزل با استفاده از فر و بدون استفاده از فر تهیه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه پیتزا خانگی را با این دو روش متفاوت مشاهده خواهید کرد.

برای تهیه پیتزا شما مجبورید که از مقدار زیادی پنیر پیتزا استفاده نمایید اگر شما می خواهید در پخت پیتزا هزینه کمی را متحمل شوید بهتر است که پنیر پیتزا را در منزل تهیه کنید. در ادامه این بخش طرز تهیه دو نوع پیتزا خوشمزه در منزل را مشاهده خواهید کرد.

 

طرز تهیه پیتزا خانگی با استفاده از فر

اگر شما فر در دسترس دارید می توانید پیتزا مخلوط خوشمزه ای را در فر تهیه کنید. در ادامه روش پخت پیتزا مخلوط با فر را با بهترین روش به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

 

 

مواد لازم

قارچ : 500 گرم
گوشت چرخ کرده : 800 گرم
گوجه فرنگی متوسط : 4 عدد
سوسیس : 600 گرم
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق مرباخوری
پودر سیر : 1 قاشق مرباخوری
فلفل دلمه ای بزرگ : 3 عدد
فلفل قرمز : 1/2 قاشق مرباخوری
زردچوبه : 1 قاشق چای خوری
سس گوجه فرنگی تند : 3 قاشاق غذاخوری
پودر آویشن : 1 قاشق مرباخوری
پنیر پیتزا : به میزان لازم

دستور پخت پیتزا با فر در منزل

خمیر پیتزا با توجه به مطلب آموزشی طرز تهیه خمیر پیتزا در منزل تهیه کنید. سپس فر را روی دمای 180 درجه تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود.

گوشت چرخ کرده را در درون قابلمه با 1/2 استکان آب قرار دهید و بعد از این که گوشت مقداری گرم شد پودر سیر و فلفل قرمز و رب گوجه فرنگی و سس گوجه و فلفل و زرد چوبه و پودر آویشن را به گوشت اضافه کنید و همه این مواد را به خوبی با گوشت مخلوط کنید و به مدت 45 دقیقه همه این مواد را با حرارت کم بپزید.

 

بعد از مدت زمان ذکر شده قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و سپس تا گوشت کاملا سرد شود سوسیس ها را به شکل حلقه ای خرد کنید و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی ها را نیز به شکل نگینی خرد کنید.

 

 

بعد از این که خمیر پیتزا به خوبی عمل آمد خمیر را در درون قالب فر چرب شده باز کنید و روی خمیر پیتزا را سس بمالید سپس در لایه اول گوشت را بر روی خمیر پیتزا بریزید و بعد قارچ های خرد شده را بر روی گوشت بریزید و سوسیس ها را بر روی قارچ ها قرار دهید. در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزا خانگی مخلوط مقداری پودر آویشن بر روی مواد پیتزا بپاشید و بعد فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را بر روی مواد قرار دهید و در نهایت پنیر پیتزا را بر روی پیتزا قرار دهید سپس قالب فر را به مدت 15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار دهید برای طلایی شدن سطح پیتزا گریل بالای فر را به مدت 2 دقیقه روشن کنید و بعد گریل فر را خاموش کنید و اجازه دهید که پیتزا با حرارت خود فر طلایی شود.

 

طرز تهیه پیتزا خانگی بدون استفاده از فر

بدون استفاده از فر هم می توانید پیتزا را در منزل تهیه کنید. در این بخش روش پخت پیتزا خانگی بدون استفاده از فر را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم.

 

مواد لازم خمیر پیتزا

ماست : 1 پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
آرد : 3 پیمانه
بیکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری
نمک : 1/3 قاشق غذا خوری
روغن مایع : 4 قشاق غذا خوری

طرز تهیه خمیر پیتزا در منزل

آرد و بیکینگ پودر و نمک را به خوبی الک کنید و ماست و تخم مرغ ها و روغن را در درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید سپس مخلوط آرد و نمک و بیکینگ پودر را به مخلوط تخم مرغ و ماست اضافه کنید و همه این مواد را با کمک قاشق به خوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

 

بعد از این که خمیر پیتزا حالت چسبندگی به خود گرفت تابه مورد نظرتان را چرب کنید و خمیر را با کمک انگشتانتان در درون تابه پهن کنید توجه داشته باشد خمیر پیتزا باید نازک باشد. بعد از پهن کردن خمیر پیتزا در درون تابه درب تابه را به مدت 5 دقیقه بندید تا خمیر ا حرارت ملایم پخته شود.

 

مواد لازم برای پیتزا

پیاز : 1 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده : 350 گرم
سیر له شده : 2 حبه
رب : 2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای : به میزان لازم
قارچ : 100 گرم
نمک و فلفل : به میزان لازم
پودر آویشن و پنیر پیتزا : به میزان لازم
گوجه فرنگی : 2 عدد

دستور پخت پیتزا خانگی بدون استفاده از فر

توجه داشته باشید که بهتر است مواد پیتزا را قبل از تهیه خمیر پیتزا آماده کنید و بعد از 5 دقیقه پخت خمیر پیتزا مواد را بر روی خمیر قرار دهید. ابتدا پیاز ها را خرد کنید و آن ها را در درون تابه با مقداری روغن به خوبی تفت دهید سیر له شده و گوشت چرخ کرده را به پیاز ها اضافه کنید.

بعد از این که مواد مخلوط شده به خوبی تفت خوردن نمک و فلفل و رب و یا هر نوع ادویه دلخواهی را به مواد مخلوط شده پیتزا اضافه کنیدو مواد را به همراه نصف استکان آب به مدت 15 دقیقه بپزید بعد از این که آب مواد تبخیر شد در درون تابه ای دیگر فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده را با حرارت زیاد تفت دهید.

 

سپس گوشت جرخ کرده و فلفل دلمه ای و قارچ و گوجه فرنگی خرد شده و پودر آویشن و پنیر پیتزا روی خمیر پیتزا بریزید و درب تابه را به مدت 10 دقیقه ببندید و بعد از مدت زمان ذکر شده درب تابه را بردارید و دوباره به مدت 10 دقیقه دیگر پیتزا را حرارت دهید.

اگر می خواهید خمیر پیتزا خشک شود حرارت گاز را کمی بیشتر کنید ولی مراقب باشید که خمیر ته نگیرد و نسوزد.

2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید